Resultaten

Wetenschappelijk

Wereldwijd zijn er duizenden onderzoeken gedaan naar de werkzaamheid van acupunctuur. Er is bewijs dat het zeker voor de op de indicatielijst genoemde beelden werkzaam kan zijn. Tevens zijn er aanwijzingen, dat bij chronische problematiek waar de westerse geneeskunde dus niet verder kan helpen, het de moeite waard is middels acupunctuur of meridiaantherapie te proberen een verbetering te bewerkstelligen.

Geschiedenis Chinese geneeskunde

3000 jaar en miljoenen observaties van vele artsen hebben aangetoond dat er in ieder mens een systeem aanwezig is van levensenergie. En dat dit via meridianen verloopt en via bepaalde punten te beïnvloeden is.

Collega's

Verhalen van collega's en mensen die zich bezighouden met deze therapievormen zijn duidelijk en brengen de mogelijkheden en beperkingen goed in beeld.

Eigen ervaring

Dagelijks merk ik dat via de zelfgenezende krachten de problemen meer oorzakelijk aan te pakken zijn dan met de gebruikelijke fysiotherapeutische methoden. Vrijwel alle mensen die komen doen dat vanwege succesverhalen behaald met de meridiaantherapie.

Patiënten

Vele gelukkige mensen met veel betere levenskwaliteit.

Voor meer informatie zie: www.iocob.nl